Ajankohtaista

As Oy Vantaan Margareta

13.11.2017

ES-Projektit Oy on sopinut Lujatalo Oy:n kanssa Helsingin Laajasaloon rakennettavan uudiskohteen As Oy Helsingin Margareta sähköurakan toteuttamisesta. 
Kohde käsittää 4 kpl 4-6 kerroksisia asuinkerrostaloja, yhteensä 74 asuntoa.
Arvioitu valmistumisajankohta on joulukuu 2018.

Kimmo Vuori


Uusi asuntokohde Niittykumpuun Espooseen

10.11.2017

ES-Projektit Oy ja KLA Talotekniikka Oy on sopinut SRV Rakennus Oy:n kanssa Espoon Niittykummuntielle rakennettavien uudiskohteiden As Oy Espoon Kulmaniitty ja autohalli sekä As Oy Espoon Pihapuisto ja Puistoniitty sähkö- ja LVI-urakoiden toteuttamisesta. Kohteessa on yhteensä 213 asuntoa ja autohalli 116 autolle. Koko kohteen arvioitu valmistumisajankohta on syksy 2016.


As Oy Vantaan Sikaani

08.11.2017

ES-Projektit Oy on sopinut Pohjolan Rakennus Oy:n kanssa Vantaan Martinlaaksoon rakennettavan uudiskohteen As Oy Vantaan Sikaanin sähköurakan toteuttamisesta. Kohde on 8 kerroksinen kerrostalo, jossa on 46 asuntoa. Arvioitu valmistumisajankohta on syksy 2018.

Kimmo Vuori


LVISA-talotekniikka hirsipäiväkotiin Laukaaseen

07.11.2017

ESP Suomi Oy on mukana toteuttamassa LVISA-talotekniikkaa Laukaan Vihtavuoren Kuhamäen alueelle rakentuvaan aistiystävälliseen hirsipäiväkotiin. Rakennustyöt ovat käynnistyneet ja valmista on elokuussa 2018. Rakennuttajana kohteessa on Mediset Hoivarakentajat Oy.

Juha Haimakainen


Metsä Fibren vierailukeskus Äänekoskella

09.10.2017

ESP Suomi Oy jatkaa taloteknistä urakointia Äänekosken Metsä Fibre Oy:n tehdasalueella. Toteutamme LVISA-talotekniikan tulevan vierailukeskuksen hankkeeseen. Työt on aloitettu kohteessa maanrakennustöillä ja taloteknisiin asennuksiin päästään marras-joulukuussa. Kohde on valmis AV-teknisiä ja näyttelyä varten huhtikuussa 2018.

Juha Haimakainen


ESP konsernin myyntiorganisaatio vahvistuu

14.09.2017

Pääkaupunkiseudun Energia- ja KVR palveluiden myyntipäällikkönä 18.9.2017 aloittaa Petteri Koskenala.

Petterillä on vahva kokemus lämpöpumppujen ja – järjestelmien myyntipäällikkyyksistä mm. Danfoss Oy:ssä ja Robert Bosch Oy:ssä.

Tervetuloa energiseen tiimimme!


Rauhalanpuiston asuntokohde valmistunut

18.08.2017

KLA Talotekniikka Oy on saanut päätökseen NCC Suomi Oy:n kanssa toteutetun Rauhalanpuiston 210 asunnon uudiskohteen Espoon Matinkylässä. Urakan kohteena olivat As Oy:t Espoon Wirta, Watti, Walo, Woima ja Ampeeri. Toimitukseen sisältyivät kohteiden lvi-työt.

Marko Merinen


Uusi asuntokohde Vantaalle

15.08.2017

ES-Projektit Oy on sopinut Pohjola Rakennus Oy:n kanssa Vantaan Martinlaaksoon rakennettavan uudiskohteen As Oy Martinlaaksonpolku 4 sähköurakan toteuttamisesta.

Kohde on 8 kerroksinen kerrostalo sisältäen 53 asuntoa.

Kimmo Vuori

 


Uusi asuntokohde Espooseen

14.08.2017

ES-Projektit Oy on sopinut SRV Rakennus Oy:n kanssa Espoon Perkkaalle rakennettavan uudiskohteen As Oy Espoon Piruetin sähköurakan toteuttamisesta.

Kohde on 16 kerroksinen kerrostalo sisältäen 113 asuntoa. Arvioitu valmistumisajankohta on joulukuu 2018.

Kimmo Vuori


Kerrostaloyhtiö puolittaa lämmityskulunsa siirtymällä maalämpöön ja poistoilman lämmön talteenottoon

14.06.2017

ESP Tekniikka Oy toteuttaa KVR-urakkana tamperelaisen As Oy Metsähuhdan energiaremontin, jossa taloyhtiö korvaa kaukolämmön omasta kalliosta otetulla maalämmöllä ja poistoilman lämmön talteenotolla. Samalla modernisoidaan talon ilmanvaihto ja sähköpääkeskus.

Ilkka Mäkelä


Tamperelainen taloyhtiö ryhtyy tuottamaan lämpöenergiaa kaukolämpöverkkoon ensimmäisenä taloyhtiönä Suomessa

08.06.2017

ESP Tekniikka Oy suunnittelee ja toteuttaa KVR-urakkana As Oy Tampereen Pohjolankatu 18-20:n monienergiahankkeen, jonka ansiosta taloyhtiö pystyy myymään lämpöenergiaa Tampereen Kaukolämpölaitokselle.

Tähän ainutkertaiseen energiahankkeeseen liittyy aiemmin asennettujen poistoilman lämmön talteenoton ja aurinkolämmön keräimien lisäksi nyt urakoitavat maalämpö/ maaviileä, viemärilämmön talteenotto sekä aurinkosähkövoimala. ESP Tekniikka Oy suunnittelee ja toteuttaa myös kaksisuuntaisen kaukolämmön toteutukseen tarvittavan laitteiston yhdessä Tampereen Kaukolämmön kanssa.

Ilkka Mäkelä


Uusi saneerauskohde Äänekoskelle

16.05.2017

ESP Suomi Oy toteuttaa Äänekosken Biotuotetehtaalle Korjaamo-Ruokala-rakennuksen saneerauksen. Hanke sisältää koko LVISA-tekniikan. Tilaajana kohteessa on Metsä Fibre Oy. Hanke alkaa heti purkutöillä ja valmista ensimmäisen vaiheen osalta tulee olla heinäkuun loppuun menessä.

Juha Haimakainen


Uusi asuntokohde As Oy Espoon Perho

04.05.2017

ES-Projektit Oy on sopinut Skanska Talonrakennus Oy:n kanssa uudiskohteen As Oy Espoon Perho sähköurakan toteuttamisesta. 

Kohde on 9 kerroksinen yksiportainen kerrostalo, joka sisältää 66 asuntoa.

Kimmo Vuori


Jyväskylän Sinetti

03.05.2017

ESP Suomi Oy voitti sähköurakkakilpailun Jyväskylän Sinetti-rakennuksessa. Hanke sisältää toimitilojen muutoksia ja kestää helmikuuhun 2018. Haastavan kohteesta tekee se, että tilat ovat käytössä koko saneerauksen ajan, toteaa hankkeen vastaava työnjohtaja Jari Hämäläinen. Hyvällä työn suunnittelulla ja – yhteistyöllä  pystymme kuitenkin vastaamaan tilaajan sekä käyttäjien toiveisiin.

Juha Haimakainen


Uusi asuntokohde As Oy Helsingin Välimerenkatu 10

05.04.2017

Olemme sopineet SRV Rakennus Oy:n kanssa kerrostalon As Oy Helsingin Välimerenkatu 10 sähköurakan toteuttamisesta.

Kohde on osa Airut-ekokorttelia sisältäen mm. 68 asuntoa.

 

Kimmo Vuori


Lisää vahvistusta Jyväskylään

03.04.2017

ESP Suomi Oy osti  Vaajakosken LVI:n liiketoiminnan maaliskuun alussa. Kaupan myötä ESP Suomen LVI- projektinhoito sai kaivattua vahvistusta. Vaajakosken LVI:n omistaja Jouko Manninen aloitti työnsä ESP Suomen LVI-projektinhoitajana ja muu asennusväki jatkaa vanhoina työntekijöinä. Koko ESP Suomen henkilöstö toivottaa uudet ammattilaiset tervetulleiksi joukkoonsa.

Juha Haimakainen


KLA nimenmuutos

29.03.2017

KLA vaihtaa nimeä. Kauklahden Lämpöasennus Oy on 24.3.2017 alkaen KLA Talotekniikka Oy. Uusi nimi kuvaa paremmin KLA:n nykyistä toimintaa talotekniikkaurakoiden monipuolisena osaajana.  Yrityksen Y-tunnus, kuten kaikki muukin toiminta säilyy ennallaan.

Marko Merinen


ESP Suomi Oy:n sähköpuoli vahvistuu

09.03.2017

ESP Suomi Oy haki helmikuussa lisää osaavaa työvoimaa mm. projektinhoitoon.

Onnistuneen rekrytoinnin tuloksena rivejämme tulee 13.3. alkaen vahvistamaan sähköinsinööri (AMK) Markku Tiihonen.

Markku on toiminut aikaisemmin talotekniikkaurakoinnissa ja energiahallinnassa. Markku tulee projektipäällikkönä vastaamaan projektinhoidosta ja energialiiketoiminnasta.

 

Juha Haimakainen


Kuokkalan Yhtenäiskoulun projekti

28.02.2017

ESP-Suomi Oy on valittu sähköurakoitsijaksi Jyväskylässä sijaitsevan Kuokkalan Yhtenäiskoulun projektiin. Kohde sisältää laajennusosan ja vanhan Pohjalammen koulun täydellisen saneerauksen. Hankkeen laajuus on kokonaisuudessaan n. 9000brm2. Kohde valmistuu kokonaisuudessaan 31.5.2019. Tilaajana kohteessa on Jyväskylän Tilapalvelu.

Juha Haimakainen


Uusi KVR kohde

27.02.2017

Olemme sopineet Skanska Talonrakennus Oy:n kanssa KVR-kohteiden HASO Valssimylly sekä As Oy Myllypiha talotekniikan toteuttamisesta. Kohteeseen tulee 90 asuntoa. Rakennuttajana toimii Helsingin kaupungin asuntotuotantotoimisto ATT.  Talotekniikan suunnittelu on aloitettu. Tämäkin kohde toteutetaan hyödyntäen vahvaa KVR-osaamistamme. Rakennustyöt kohteessa alkavat kesän 2017 aikana. Kohteen valmistuminen 2018.

 

Kimmo Vuori

 


Uusi asuntokohde Vantaalle

23.02.2017

Yhteistyömme Skanska Talonrakennus Oy:n kanssa jatkuu. Vuoden alussa aloitimme uuden projektin As Vantaan Vespa ja Timanttikujan parkki, vaihe 2.  ES-Projekti Oy vastaa kohteiden sähköurakoinnista.

Työt valmistuvat tammikuussa 2018.

 

Kimmo Vuori


Uusi projekti Espoon Matinkylässä

20.02.2017

ES-Projektit Oy sähköistää kohteet As Oy Espoon Koho, 19 kerrosta, 135 asuntoa ja paikoitushallin Pyyntitien pysäköinti, 135 autopaikkaa. Kohde toteutetaan yhteistyössä Skanska Talonrakennus Oy:n kanssa. Arvioitu valmistumisaika on vuoden 2018 loppuun mennessä. Sähkötöiden projektinvetäjänä  toimii Matti Rantamaa.

 

Kimmo Vuori


KLA:lla uusi kohde Suurpellossa

14.02.2017

KLA toteuttaa LVI-työt Suurpellon kohteissa Puistokatu 10D ja 12C. Kohteeseen kuuluu 129 asuntoa. Kohde toteutetaan yhdessä SRV-Rakennus Oy:n kanssa.

Marko Merinen


Jorvin sairaalan peruskorjaus

13.02.2017

KLA toteutti Jorvin sairaalan keskuskeittiön peruskorjaus ja laajennushankkeen putkiurakan työt. Putkitöiden lisäksi urakkaan sisältyi sammutusjärjestelmätyöt sekä kylmälaitetyöt putkituksineen. Kohde valmistui 1/2017 ja projekti kesti 15kk.

Marko Merinen


Kauppakeskus Redi

10.02.2017

Kalasataman keskuksen kauppakeskus Redin talotekniset asennukset ovat käynnistyneet. KLA:lla on työalla kellarikerroksessa runkoputkiurakka ja konehuoneiden putkiurakka. Urakka valmistuu vuoden 2017 aikana. Urakan laajuus on n.25000 neliötä ja se työllistää n. 14 asentajaa.

Marko Merinen


Uusi KVR-projekti

06.02.2017

Aloitimme uuden projektin hyvän yhteistyökumppanimme Bauschmidt Oy:n kanssa Mäntsälässä.

As Oy K2:ssa on 73 asuntoa ja useita liiketiloja. Kohde sijaitsee Mäntsälän ydinkeskustassa.

ES-Projektit Oy / KLA Oy toteuttaa kohteen talotekniikan KVR mallilla.

 

Kimmo Vuori


Uusi asuntokohde Espoossa

03.02.2017

ES-Projektit Oy on tiiviisti mukana Suurpellon alueen rakennushankkeissa.

Olemme aloittaneet kohteet:

Suurpellon puistokatu 12C, 51 asuntoa + paikoitushalli ja

Suurpellon puistokatu 10D, 78 asuntoa + 1 liiketila + paikoitushalli

yhteistyössä SRV-rakennus Oy:n kanssa. Kohteiden arvioitu valmistumisaika on vuoden 2017 loppuun mennessä.

 

Kimmo Vuori


Lisävoimaa projektityöhön

01.02.2017

Sähköinsinööri Jussi Kalliosalmi on aloittanut projekti-insinöörinä ES-Projekteilla. Jussilla on kokemusta mm. sähkösuunnittelusta ja asennustöistä.

Toivotamme Jussin tervetulleeksi työyhteisöömme.

Kimmo Vuori


LIDL Seppälä, Jyväskylä

17.01.2017

Jyväskylän Seppälään nousee uusi LIDL-myymälä vanhan tilalle.

ESP Suomi toteuttaa yhteistyössä rakennusliike Lemminkäisen kanssa uuden LIDL- myymälän putkityöt. Hankkeen laajuus on n. 2500 neliötä ja valmista tulee olla kesällä 2017.

 

Juha Haimakainen


Organisaatiomuutokset ES-Projektit Oy

02.01.2017

ES-projektit Oy:n aluejohtaja Tatu Helvilä on jäänyt pois yhtiön palveluksesta.

 Asennuspäälliköksi on nimitetty sähköteknikko Kimmo Vuori. Kimmo Vuori on toiminut ES-projektit Oy:n asennuspäällikkönä 8.2014 saakka, jonka jälkeen ajalla 9/2014 – 10/2016 talotekniikkapäällikkönä SRV:n Okhta Mall kauppakeskusprojektissa Pietarissa.

 KVR päälliköksi on nimitetty sähköinsinööri Hannu Heikkinen. Hannu Heikkinen on toiminut ES-Projektit Oy:n asennuspäällikkönä 8/2014 – 12/2016.

 

Veli-Markku Nieminen

 


Uusi Kohde Jätkäsaaressa as.oy Välimerenkatu 8

01.09.2016

Aloitimme uuden projektin SRV-Rakennuksen kanssa Jätkäsaaressa. Olemme mukana kehittämässä Jätkäsaaren aluetta nyt Välimerenkadulla / Hietasaarenkujalla. Toimimme kyseisen kohteen SU-urakoitsijana. Kohde koostuu kerrostalosta jossa 63 asuntoa ja alakerrassa liiketiloja sekä 10 asunnon pienkerrostalosta. Työt lähtevät liikkeelle heti ja valmistuvat ensivuoden aikana joista pienempi osa jo ennen kesää.

 

Tatu Helvilä


Uusi kohde Myllypurossa

24.08.2016

Helsingin Myllypuroon osoitteeseen Alakiventie 9 rakennettavaan Haso Spurttiin nousee viisi kaksikerroksista rivitaloa ja kolme kolmikerroksista luhtikerrostaloa. Asuntojen koot vaihtelevat 37,5 neliöisistä yksiöistä aina 111,5 neliön viiden huoneen ja keittiön asuntoihin. Kaikkiin koteihin tulee oma sauna sekä joko parveke tai maantasoterassi ja asuntopiha. Es-Projektit toimii sähköurakoitsijana tässä kohteessa. Työt aloitetaan syyskuussa.


Kinkomaan Kauppapaikan projekti

20.04.2016

ESP Suomi on aloittanut LVISA-työt Kinkomaan Kauppapaikan työmaalla. Kohteessa rakennusurakoitsijana toimii VRP Keski-Suomi. Tilat valmistuvat Keskon käyttöön elokuun lopussa 2016. Tilaajana kohteessa on Jykes-kiinteistöt.


Lisää osaajia Jyväskylään

19.04.2016

ESP Suomi Oy:n henkilöstö on vahvistunut LVI-projektinhoitaja Seppo Heikkisellä ja LV-asentaja Mikko Halisella. Kummallakin henkilöllä on vahva tausta talotekniikan urakoinnin parissa. Koko konsernin väki toivottaa uudet ammattilaiset tervetulleeksi töihin!


Uusi projekti Jätkäsaaressa

08.03.2016

Uusi projekti Jätkäsaaressa

 

Olemme aloittamassa uutta kohdetta nimeltään Vihreistä Vihrein Jätkäsaaressa. Tämä kohde toteutetaan  RKL Reposen kanssa.  As Oy Helsingin Hyväntoivonkatu 4:n asuinpinta-ala on 3901 m2 sisältäen 66 asuntoa. TA-Asumisoikeus Oy / Länsisatamankatu 36:n asuinpinta-ala on 3591 m2 käsittäen 55 asuntoa ja 3 liiketilaa. Osuutemme alkaa maalis-huhtikuussa ja 6-8 kerroksiset talot valmistuvat 30.06.2017 mennessä.

 

Tatu Helvilä

 


Vahvistusta joukkoomme

16.02.2016

Sähköinsinööri Mika Heinonen on aloittanut projektipäällikkönä ES-Projekteilla. Hän on aiemmin toiminut sähköurakoinnin parissa ja vastannut merkittävistä toimitilahankkeista useamman vuoden ajan.

 

Toivotamme Mikan tervetulleeksi kasvavaan joukkoomme.

 

Tatu Helvilä


Uusi projekti SRV-rakennuksen kanssa

04.02.2016

Aloitimme uuden projektin SRV-Rakennuksen kanssa Tapiolassa. Tulemme urakoimaan talotekniikan Ainoa 2 kohteeseen. Tämän kohteen aloitus tapahtui pikavauhdilla ja tämä oli hieno osoitus yrityksemme joustavuudesta sekä kyvystä reakoida asiakkaidemme tarpeisiin. Urakka sisältää 126 hyvin varusteltua huoneistoa sekä kohteen alimmat kerrokset ovat kauppakeskuksen tiloja.

 

Tatu Helvilä


Uusi asuntokohde

18.01.2016

Olemme saaneet uuden projektin NCC Rakennuksen kanssa Vantaalta. Tällä kerralla Keravan joen varteen nousevassa Koy Karanlahden asuntokohteessa on 108 huoneistoa sekä autohalli.

Tiivistämme näin jatkossa yhteistyötä myös NCC Rakennuksen kanssa ja olemme kehittämässä Tikkurilan kasvavaa aluetta. Tämän kohteen neuvottelu vaiheessa tuli esille yrityksemme vahva  KVR-osaaminen.

 

Tatu Helvilä


Insinöörityö

29.12.2015

Mikael Gustafsson on aloittanut yrityksessämme insinöörityöntekijänä. Hän tulee perehdytys jakson aikana aluksi keräämään projektimateriaalia käytännön läheisesti eri työvaiheista. Työn aihe tulee liittymään projektinhoidon loppuvaiheisiin. Insinöörityön avulla kehitämme entistänkin järjestelmällisempää toimintaympäristöä yrityksessämme. Varsinainen kirjoitustyö tehdään alkuvuoden aikana. Työn valmistuttua Mikael tulee ottamaan projekti-insinöörin tehtävät yrityksessämme.

Toivotamme  Mikaelin tervetulleeksi  dynaamiseen joukkoomme!

 

Tatu Helvilä


Projektipaja osa 2

11.12.2015

Projektin vetäjät olivat koolla toisen kerran 9.12. projektin vetäjille tarkoitetussa koulutuksessa. Ensimmäisen osion tavoitteet täyttyivät hienosti ja tällä kerralla aihe oli  käytännön läheisempi.  Aineisto kerättiin kasaan aktiivisilla ryhmätöillä ja lopuksi aineisto esiteltiin sekä koottiin yhteen.

Tilaisuus oli mielenkiintoinen ja rakentava. Koulutukset jatkuu edelleen, olemme projektin suhteen hienosti aikataulussa.


ES-Projektien uusia projekteja

11.12.2015

ES-Projektit on mukana vahvasti länsimetron varteen suuntautuvissa rakentamishankkeissa.

Uusin projekti on Niittykummussa As Oy Espoon Niittytorin tornitalo, kohde alkaa  heti vuoden vaihteen jälkeen SRV-rakennuksen kanssa. Samalla alueella on ennestään Niittykummun B-alueeksi kutsuttu mittava kohde yhteistyössä SRV-rakennuksen,  Saton ja Varman kanssa.


Projektipaja

12.11.2015

Projektipaja

 

Konsernissa on käynnistetty projektinvetäjille sisäinen koulutus. Projektipajan tarkoituksena on yhtenäistää toimintatapoja koko konsernissa ja luoda yhteinen malli projektien hoitamiseen. Ensimmäinen koulutus pidettiin ke 4.11. ja vastaanotto oli erittäin positiivinen. Koulutukset jatkuvat 2016 helmikuulle saakka.


ESP Konsernin nimityksiä vuonna 2015

21.10.2015

ESP Konsernin nimityksiä vuonna 2015:

 

ES-Projektit Oy

Sähköinsinööri Tatu Helvilä, aluejohtajaksi Helsinkiin, 24.8.2015

 

Sähköinsinööri (AMK) Timo Heikkinen, projekti-insinööriksi Helsinkiin, 28.4.2015

 

Sähköinsinööri (AMK) Matti Rantamaa, projekti-insinööriksi Helsinkiin, 5.10.2015

 

Merkonomi, MTT Juha Rantamäki, talouspäälliköksi Helsinkiin, 10.8.2015

 

Rakennusmestari Hannele Kandelberg, hallintopäälliköksi Helsinkiin, 1.9.2015

 

Tradenomi Teiju Isotalo, hallintoassistentiksi Helsinkiin, 11.6.2015

 

ESP Suomi Oy

Sähköinsinööri (AMK) Juha Haimakainen, aluepäälliköksi Jyväskylään, 7.1.2015

 


Sähköasentaja Jari Hämäläinen, työnjohtajaksi Jyväskylään, 3.8.2015

 

LVI-insinööri Jari Koskela, KVR-johtajaksi Jyväskylään, 3.8.2015

 

ESP Tekniikka Oy

LVI-Teknikko Juha Ahonen, LV-projektipäälliköksi Tampereelle, 16.3.2015

 

Kauklahden Lämpöasennus Oy

LVI-teknikko Heikki Hartikainen, asennuspäälliköksi Helsinkiin, 5.5.2015


Nettisivut

11.09.2015

ESP konsernin uudet nettisivut ovat auenneet!

Sivujen tarkoituksena on esitellä konsernin toimintaa ja antaa yhteystyökumppaneillemme tietoa palveluistamme. Sivut on luotu yhteistyössä DevNet Oy:n kanssa.