ESP Konserni

ESP konserni on uudis- ja korjausrakentamiseen erikoistunut yritysryhmä joka tuottaa kaikki LVIS-palvelut luotettavasti ja laadukkaasti.

Konserni koostuu viidestä kokeneesta talotekniikka-alan yrityksestä. ESP-konserniin kuuluvat ESP Suomi Oy (Jyväskylä ja Helsinki), ESP Tekniikka Oy, KLA Talotekniikka Oy, Sähköneliö Oy sekä Hämeen Air Service Oy.

Olemme toteuttaneet menestyksellisesti asuin-, toimitila-, liike- ja teollisuuskohteita. Luomme ammattitaitoisen ja motivoituneen henkilöstömme avulla asiakkaillemme lisäarvoa, joka minimoi investointien riskit ja kiinteistöjen elinkaarikustannukset laadusta tinkimättä.

Autamme asiakastamme löytämään aina parhaan mahdollisen tavan suunnitella ja toteuttaa uudisrakennus- ja korjaushankkeet. Kohteen suunnittelussa ja toteutuksessa huomioimme loppukäyttäjän tarpeet. Hyvin suunniteltu ja toteutettu kohde luo asiakkaalle lisäarvoa ja on siten tuottava investointi omistajalle.

Toimintaamme tukevat saumattomasti osaamisestaan tunnetut yhteistyökumppanit.

ESP Yhtiöihin kuuluvat:

ESP Suomi Oy, Jyväskylä on konsernin emoyhtiö, joka harjoittaa LVISA-urakointia Keski-Suomen alueella.

ESP Suomi Oy, Helsinki harjoittaa LVISA-urakointia kotimaassa Uudenmaan alueella ja tuottaa hallintopalveluita konsernin yhtiöille.

ESP Tekniikka Oy on Pirkanmaan alueella toimiva LVIS-, instrumentointi- ja automaatiourakointiin suunnitteluineen erikoistunut yritys.

KLA Talotekniikka Oy on keskittynyt erityisesti vaativiin LVI-saneeraushankkeisiin Uudenmaan alueella.

Sähköneliö Oy on keskittynyt erityisesti vaativiin KVR-hankkeisiin sekä teollisuuden sähköhuoltoihin. Lisäksi Sähköneliöllä on vahva osaaminen savunpoistojärjestelmistä.

Hämeen Air Service Oy keskittyy kokonaisvaltaisiin ilmastointiprojekteihin ja sisäilmakorjauksiin.

Pertunmaan LVI-asennus Oy on Päijät-Hämeen ja Etelä-Suomen alueella toimiva LVI-urakointiin erikoistunut yritys.